Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Bu bilgileri bilerek buna göre deneme bonuslarını almak ve kullanmak en verimli biçimde bahsedilen bu özel promosyondan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Kombi bakımı ve temizliği profesyonel bir kombi servisi ekibi tarafından yapılmaktadır. Bu temizlik ve bakım alanında kullanılan kimyasallar tamamen toksik olmayan maddelerden oluşmaktadır.

Piyasada 0850 li numara alarak kendisini firma olarak tanıtan kombi bakımı hediyedir diyen merdiven altı firmalara itibar etmeyiniz. Ucuza iş yaptırmak yerine en kaliteli hizmet almayı tercih ediniz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Kombiler ile ilgili sorunlar çAlright çeşitli sebeplerden kaynaklanabilmektedir ancak bu tür arızalar genellikle garanti kapsamına girmeyen kombilerde meydana gelmektedir. Tarafımızdan yapılan parça değişim/onarım sürecinde değişen parça ve işçiliklere bir yıl garanti vermekteyiz.

armut sitesinden Hamza bey tarafından teklif geldi kendi.ok dürüst ve nazik birisi benimle iletişme geçti tam saatinde geldi işini çOkay düzgün ve temiz şekilde bitirip kontrollerinin yaptı bu devirde böyle ustalar az eline sağlık ustam

Petek temizliği ne kadar sürede yapılmalı? Sorusu günümüzde bir çAlright kişi sormaya başladı sizlere yukarıda da belirttiğimiz gibi min. two yılda bir petek temizliği yaptırmanız hem ısı hem de ucuz fatura imkanı sunar.

İletişim bilgilerimizden bize ulaşarak her türlü kombi bakım ve onarımları hakkında bilgi alabilirsiniz. Yapılan işi en uygun fiyata yaparak müşterilerimizi memnun etmek gururlarımızdandır.

Bu sayede kombimiz istenilen sıcaklığa en kısa sürede ulaşarak ev içerisindeki ortam sıcaklığını oluşturarak gaz sarfiyatınızda %thirty %forty’a varan düşüş sağlıycaktır.

Yedek Su ve Havlu: Petek temizliği sırasında su sızıntılarına karşı önlem almak için yedek su ve birkaç havlu bulundurmanız faydalı olabilir.

Kombi bakımı özellikle kış gelmeden yapılması gereken bir işlemdir. Bu da daha az yakmasını ve daha fazla ısı elde etmenizi sağlar.

Öncelikle onur beye çOkay teşekkür ederim ilk iletişimimizde neyi nasıl yaptığını çOkay detaylı bir şekilde anlattı, ardından istanbul petek servisi evimize gelerek iş başında yaptığı işlemleri tek tek neden ve ne işe yaradığını detaylıca anlatarak çok güzel bir işçilik sundu.

Profesyonel olarak petek temizliğini yıllar içinde gelişen teknoloji ile birlikte geliştiriyor sizlere daha verimli ısı ortamları oluşturuyoruz. İstanbul petek temizleme hizmeti verdiğimiz öncelikli illerdendir.

Report this wiki page